دانستنی غذای ترک

طرز تهیه آدانا کباب به روش ترکی

طرز تهیه آدانا کباب

طرز تهیه آدانا کباب را در ادامه به شما آموزش خواهیم داد. آدانا کباب یکی از خوشمزه‌ترین و معروف‌ترین کباب‌های ترکیه‌ای است که اصالت آن به شهر آدانای ترکیه برمی‌گردد. این کباب از گوشت چرخ‌کرده گوسفندی یا ترکیب آن با گوشت گوساله تهیه می‌شود و طعم تند و خوشمزه‌ای دارد که با ادویه‌های خاص و معطر مانند سماق، پاپریکا و زیره ترکیب شده است. میتوانیدطعم لذیذ غذاهای ترکیه ای را در بهترین رستوران ارومیه، یعنی رستوران هور تجربه کنید.

مواد لازم برای پخت آدانا کباب

یکی از ویژگی‌های منحصر به فرد آدانا کباب، بافت نرم و آبدار آن است که روی زغال یا گریل پخته می‌شود و با عطر و طعم دودی خود، هر کسی را جذب می‌کند. این کباب معمولاً با نان تازه، سبزیجات کبابی، پیاز سماق‌دار و دوغ سرو می‌شود و یک تجربه لذت‌بخش از طعم اصیل ترکیه‌ای را به شما هدیه می‌دهد. مواد تشکیل دهنده آدانا کباب به صورت زیر است:

مواد لازم  مقدار لازم
گوشت چرخ‌کرده (ترجیحاً مخلوط گوسفند و گوساله) 500 گرم
فلفل قرمز دلمه‌ای یا فلفل قرمز ترکی 1 عدد بزرگ
فلفل سبز شیرین یا تند 1 عدد (بسته به سلیقه)
پیاز 1 عدد متوسط
سماق 2 حبه
زیره 1 قاشق غذاخوری
پاپریکا 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری

مراحل پخت آدانا کباب

برای پخت این کباب خوشمزه این مراحل را طی کنید تا یک کباب خوشمزه را در آخر میل کنید.

  • آماده کردن گوشت
  • خرد کردن سبزیجات
  • اضافه کردن ادویه‌ها
  • ورز دادن
  • سیخ زدن گوشت
  • کباب کردن
  • سرو کردن

آماده کردن گوشت

گوشت چرخ‌کرده را در یک ظرف بزرگ قرار دهید. اگر از ترکیب گوشت گوسفند و گوساله استفاده کنید، کباب آبدارتر خواهد شد.

خرد کردن سبزیجات

پیاز، سیر، فلفل دلمه‌ای و فلفل سبز را بسیار ریز خرد کنید یا با میکسر پوره کنید. سپس آن‌ها را به گوشت اضافه کنید.

اضافه کردن ادویه‌ها

پاپریکا، زیره، سماق، نمک و فلفل سیاه را به گوشت اضافه کنید. سپس روغن زیتون را اضافه کرده و همه مواد را به خوبی با دست مخلوط کنید.

ورز دادن

مخلوط را برای چند دقیقه با دست ورز دهید تا کاملاً یکدست شود. سپس مواد را در یخچال به مدت 30 دقیقه استراحت دهید.

سیخ زدن گوشت

بعد از استراحت، مواد را به قسمت‌های کوچک تقسیم کرده و هر قسمت را دور یک سیخ فلزی بپوشانید. با دست آن را به صورت یکنواخت فشار دهید تا به سیخ بچسبد.

کباب کردن

سیخ‌های کباب را روی زغال یا گریل داغ قرار دهید و به طور مداوم بچرخانید تا گوشت کاملاً پخته و برشته شود.

سرو کردن

آدانا کباب را با نان لواش ، پیاز سماق‌زده، فلفل کبابی و گوجه‌فرنگی کبابی سرو کنید.

مطالعه بیشتر: طرز تهیه اورفا کباب،کباب خوشمزه ترکی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *