دانستنی غذای ترک

طرز تهیه خوراک گوشت و بادمجان ترکیه ای

طرز تهیه خوراک گوشت و بادمجان ترکیه ای

طرز تهیه خوراک گوشت و بادمجان ترکیه ای یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب ترکیه‌ای را در این مقاله آموزش خواهیم داد که از ترکیب گوشت و بادمجان تهیه می‌شود.

 مواد لازم برای خوراک گوشت و بادمجان ترکیه ای

برای پخت خوراک گوشت و بادمجان ترکیه ای مواد که در زیر برای شما لیست کرده ایم را تهیه کنید:

 

مواد لازم  مقدار مورد نیاز
بادمجان 4 عدد بزرگ
گوشت چرخ کرده 400 گرم
پیاز 1 عدد بزرگ (نگینی خرد شده)
سیر ۲ حبه، خرد شده
گوجه‌فرنگی ۲ عدد، نگینی خرد شده
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
روغن زیتون ۳-۴ قاشق غذاخوری
جعفری تازه چند شاخه، خرد شده
فلفل قرمز پودر شده به مقدار لازم
آب نصف لیوان

 

مراحل پخت خوراک گوشت و بامجان ترکیه ای

اگر مرحله به مرحله با ما پخت را انجام دهید در آخر یک غذای خوشمزه سرو خواهید کرد پس با ما همراه باشید تا آخر مقاله:

آماده‌سازی بادمجان‌ها

– بادمجان‌ها را شسته و پوست آن‌ها را به صورت راه‌راه بگیرید (قسمت‌هایی از پوست را نگه دارید و قسمت‌هایی را بگیرید تا شکل راه‌راه ایجاد شود).
– بادمجان‌ها را به صورت طولی نصف کنید و در آب نمک به مدت ۳۰ دقیقه بخیسانید تا تلخی آن‌ها گرفته شود.
– پس از ۳۰ دقیقه، بادمجان‌ها را خشک کرده و در روغن زیتون سرخ کنید تا طلایی شوند. سپس آن‌ها را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی‌شان گرفته شود.

طرز تهیه خوراک گوشت و بادمجان ترکیه ای

تهیه مایه گوشت

– در یک تابه، کمی روغن زیتون ریخته و پیاز خرد شده را تفت دهید تا نرم و شفاف شود.
– سیر خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید تا عطر آن آزاد شود.
– گوشت چرخ‌کرده را اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند و کاملاً پخته شود.
– گوجه‌فرنگی‌های خرد شده، فلفل سبز خرد شده و رب گوجه‌فرنگی را به تابه اضافه کنید و مخلوط را خوب هم بزنید.
– نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز پودر شده را به مایه گوشت اضافه کنید و اجازه دهید چند دقیقه دیگر تفت بخورد تا مواد خوب با هم ترکیب شوند.
– در آخر جعفری تازه خرد شده را به مایه گوشت اضافه کنید و تابه را از روی حرارت بردارید.

مطالعه بیشتر: طرز تهیه ایزگارا بالیک به روش ترکیه ای

پر کردن بادمجان‌ها

– بادمجان‌های سرخ شده را در یک ظرف فر قرار دهید.
– با استفاده از یک قاشق، بادمجان‌ها را از وسط کمی باز کنید و مایه گوشت را داخل آن‌ها بریزید.

پخت نهایی

– نصف لیوان آب را با کمی رب گوجه‌فرنگی مخلوط کرده و روی بادمجان‌ها بریزید.
– ظرف را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید و به مدت ۲۰-۳۰ دقیقه بپزید تا بادمجان‌ها نرم و طعم‌دار شوند.

خوراک گوشت و بادمجان را گرم و به همراه برنج یا نان تازه سرو کنید.

نوش جان! برای چشیدن طعم غذاهای ترکیه ای میتوانید به بهترین رستوران ارومیه یعنی هور مراجعه کنید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *