دانستنی غذای ترک

طرز تهیه لاح معجون ترکیه ای

طرز تهیه لاهماجون ترکیه ای

طرز تهیه لاح معجون ترکیه ای یکی از رسپی های معروف و پر طرفدار در بین غذاهای ترکی می باشد که در این مقاله از سایت رستوران هور، بهترین رستوران ارومیه آن را کامل شرح خواهیم داد.

مواد لازم برای تهیه لاح معجون ترکیه ای

برای تهیه این غذای خوشمزه شما هم باید خمیر ان را آماده کنید هم مواد میاد میانی ان که ما در ادامه مواد لازم هر دو را به شما لیست کرده ایم.

 

آرد ۴ لیوان
نمک ۱ قاشق مرباخوری
خمیر مایه فوری ۱ قاشق مرباخوری
آب ولرم به مقدار کافی
مواد لازم برای تهیه مواد میانی
گوشت چرخ‌ کرده ۳۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد
فلفل دلمه ای سبز ۳ عدد
فلفل دلمه ای قرمز ۱ عدد
گوجه‌ فرنگی ۲ عدد
رب فلفل ۱  قاشق غذاخوری
رب گوجه‌ فرنگی ۱ قاشق غذاخوری سرپر
سیر ۳ حبه
جعفری ۱ دسته کوچک
روغن‌ مایع ۱ استکان
نمک و سماق از هر کدام ۱ قاشق مرباخوری
فلفل‌ سیاه ۱ قاشق چایخوری
فلفل قرمز پرک شده ۱ قاشق چایخوری

برای مشاهده طرز تهیه غذاهای ترکی به قسمت بلاگ رستوران هور مراجعه کنید.

مراحل پخت لاح معجون

  • ابتدا خمیر خوب را درست کنید و  سپس خمیر را به مدت ۱۰ دقیقه ورز می دهیم و درون یک کاسه چرب شده قرار می دهیم و روی کاسه را با سلفون می پوشانیم. در یک جایی خمیر را قرار دهید تا استراحت کند و باری پخت آماده باشد.
  • سپس به سراغ پختن موارد میانی می رویم  پوست گوجه فرنگی ها را جدا کنیدو به همراه سیر در غذا ساز قرارحالا پوست گوجه فرنگی ها را جدا کرده و به همراه سیر به غذا ساز اضافه می کنیم. در ادامه جعفری را شسته و به همراه روغن مایع، نمک، سماق، فلفل سیاه، فلفل قرمز پرک شده و رب فلفل به غذا ساز اضافه می کنیم.
  • در ادامه جعفری را شسته و به همراه روغن مایع، نمک، سماق، فلفل سیاه، فلفل قرمز پرک شده و رب فلفل به غذا ساز اضافه کنید.
  • سپس از خمیر به اندازه یک نارنگی کوچک جدا کرده و چانه می گیریم. حالا چانه ها را به اندازه یک بشقاب با کمک وردنه باز می کنیم و یک تابه مناسب روی حرارت ملایم می گذاریم.
  • در ادامه اجازه می دهیم تابه به خوبی گرم شود، سپس ۲ قاشق از مواد میانی روی خمیر ریخته و به صورت لایه نازک کاملا پخش می کنیم. حالا خمیر را به آرامی درون تابه گذاشته و درب تابه را می بندیم و اجازه می دهیم خمیر پخته شود.
  • غذای شما بعد از چند دقیقه آماده می باشد و میتوانید نوش جان کنید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *