طرز تهیه لوکما ترکیه ای را در این مقاله باهم آموزش خواهیم دید، لوکما یک شیرینی ترکیهای محبوب است که به صورت توپهای کوچک سرخشده و شربتزده تهیه میشود. پیشنهاد می کنیم حتما این دسر خوشمزه را یک بار هم شده امتحان کنید
مواد لازم برای پخت دسر لوکما
– آرد: ۲ لیوان
– آب ولرم: ۱ لیوان
– شیر ولرم: ۱/۲ لیوان
– شکر: ۱ قاشق غذاخوری
– مخمر خشک فوری: ۱ قاشق چایخوری
– نمک: ۱/۲ قاشق چایخوری
– روغن مایع: ۱ قاشق غذاخوری
مواد لازم برای شربت
– شکر: ۲ لیوان
– آب: ۱ لیوان
– آب لیموی تازه: چند قطره
طرز پخت دسر لوکما ترکیه ای
آمادهسازی شربت
1. شکر و آب را در قابلمهای ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید.
2. به آرامی هم بزنید تا شکر کاملاً حل شود.
3. پس از به جوش آمدن، حرارت را کم کرده و اجازه دهید شربت به مدت ۱۰-۱۵ دقیقه بجوشد.
4. چند قطره آب لیموی تازه به شربت اضافه کنید و حرارت را خاموش کنید. شربت را کنار بگذارید تا خنک شود.
آمادهسازی خمیر
1. در یک کاسه بزرگ، آب ولرم، شیر ولرم، شکر و مخمر خشک را با هم مخلوط کنید. اجازه دهید مخمر فعال شود و حدود ۵-۱۰ دقیقه به آن زمان بدهید.
2. آرد و نمک را به مخلوط مخمر اضافه کرده و به آرامی هم بزنید تا خمیر نرمی به دست آید.
3. روغن مایع را اضافه کرده و خمیر را خوب ورز دهید تا صاف و یکدست شود.
4. کاسه خمیر را با یک حوله مرطوب بپوشانید و در جای گرم بگذارید تا خمیر به مدت ۱ ساعت استراحت کند و حجم آن دو برابر شود.
شاید برای شما جالب باشد: طرز تهیه دسر کشکول ترکیه ای
سرخ کردن و تهیه لوکما
1. روغن مایع را در یک قابلمه گود یا تابه عمیق گرم کنید.
2. خمیر را پس از استراحت به توپهای کوچک تقسیم کنید.
3. توپهای خمیر را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و پفدار شوند. آنها را با استفاده از کفگیر از روغن خارج کرده و روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافیشان گرفته شود.
4. توپهای سرخ شده را به شربت خنک فرو ببرید تا شربت به خوبی جذب شود.
لوکماها را در ظرفی سرو کرده و در صورت تمایل میتوانید با پودر قند یا پسته خرد شده تزئین کنید. برای تست انواع غذاهای ترکیه ای و دسر های خوشمزه به رستوران هور در شهر زیبای ارومیه سر بزنید.
امیدواریم از آموزش طرز تهیه لوکما ترکیه ای استفاده ی کامل را برده باشید. همچنین رستوران هور، از دیدگاه مشتریان ” بهترین رستوران ارومیه ” می باشد!