بلاگ
تفاوت کباب چنجه و برگ چیست؟
تفاوت کباب چنجه و برگ در چیست در این مقاله تقاوت های این دو کباب خوشمزه ایرانی را باهم بررسی خواهیم کرد.
فرق بین کباب چنجه و برگ
کباب چنجه و کباب برگ از محبوبترین انواع کبابهای ایرانی هستند که هر دو از گوشت قرمز تهیه میشوند، اما تفاوتهایی در نوع گوشت، نحوه آمادهسازی و طعم آنها وجود دارد.چنچه از گوشت گوسفند یا گوشت گوساله تهیه میشود. این نوع کباب از تکههای کوچک و مربعی گوشت تشکیل شده است در حالی که برگ معمولاً از فیله یا راسته گوساله یا گوسفند تهیه میشود. گوشت برای این کباب به صورت نازک و پهن برش داده میشود. از طرف دیگر کباب چنجه تکههای گوشت چنجه پس از خرد شدن، با پیاز، فلفل، نمک و زعفران مخلوط میشوند و برای مدتی در این مواد قرار میگیرند تا طعمدار شوند. سپس بر روی سیخ کشیده و کباب میشود ولی کباب برگ برشهای نازک گوشت برگ به همراه پیاز، زعفران و روغن زیتون مارینه میشود. این کباب به صورت نازک روی سیخ قرار میگیرد و به سرعت بر روی آتش کباب میشود.
محتویات کباب برگ
برای تهیه کباب برگ، مواد اولیه زیر مورد نیاز است:
- گوشت فیله یا راسته گوسفند یا گوساله (ترجیحاً فیله)
- پیاز رندهشده
- زعفران دمکرده
- روغن زیتون
- نمک و فلفل سیاه
محتویات کباب چنچه
برای تهیه کباب چنجه، مواد اولیه زیر استفاده میشود:
- گوشت گوسفند یا گوساله (ترجیحاً گوشت ران یا راسته)
- پیاز خردشده
- فلفل دلمهای خردشده (در صورت تمایل)
- زعفران دمکرده
- نمک و فلفل سیاه
- روغن زیتون یا ماست برای نرم کردن گوشت
مطالعه بیشتر: فرق کباب بختیاری و قفقازی در چیست؟
مقدار گوشت برای کباب چنجه برای هر نفر
مقدار گوشت مورد نیاز برای هر نفر در کباب چنجه به اندازه تکههای گوشت و اشتهای افراد بستگی دارد. اما به طور کلی برای هر نفر حدود ۲۰۰ تا ۲۵۰ گرم گوشت خالص توصیه میشود. اگر گوشت گوسفندی استفاده میشود، به دلیل چربی بیشتر ممکن است کمی از این مقدار بیشتر شود.
برای چشیدن طعم غذاهای ترکیه ای و ایرانی می توانید به بهترین رستوران ارومیه یعنی هور مراجعه کنید.