دسر

طرز تهیه دسر کادایف به روش ترکیه ای

طرز تهیه دسر کادایف

طرز تهیه دسر کادایف یکی از دسرهای محبوب و خوشمزه در کشورهای خاورمیانه و ترکیه را در این مقاله باهم آموزش خواهیم دید. این دسر از رشته‌های نازک خمیری (کادایف)، کره، پسته و شربت شیرین تشکیل شده است. در ادامه، طرز تهیه این دسر خوشمزه را توضیح می‌دهم:

مواد لازم برای پخت دسر کادایف

دسر «کادایف» یا «تل کادایف» از انتخاب‌های فوق العاده عالی برای ماه رمضان و حتی وعده‌های عصرانه در کنار چای و انواع نوشیدنی‌ها است. این دسر ترکیه‌ای یکی از انواع دسر ترکی فوری و کاملاً مقوی و یخچالی است. می توانید این دسر را تهیه کنید و در یخچال به مدت چند روز نگهداری کنید. در ادامه طرز تهیه دسر کادایف را به شما اموزش داده ایم  ایتدا مواد لازم آن را تهیه کنید.

– رشته کادایف: ۵۰۰ گرم
– کره: ۲۰۰ گرم
– پسته خرد شده: ۲۰۰ گرم

مواد لازم برای شربت کادایف

– شکر: ۲ لیوان
– آب: ۲ لیوان
– آبلیمو: ۱ قاشق چایخوری
– گلاب: ۱ قاشق غذاخوری (اختیاری)

مطالعه بیشتر: طرز تهیه ایچلی کوفته (کوفته مغز دار)

مراحل پخت دسر کادایف مجلسی

آماده‌سازی رشته کادایف

– رشته‌های کادایف را با دست به قطعات کوچکتر تقسیم کنید. بهتر است این کار را با دقت انجام دهید تا رشته‌ها خرد نشوند.
– کره را در یک تابه بزرگ ذوب کنید.
– رشته‌های کادایف را به تابه اضافه کنید و خوب با کره مخلوط کنید تا تمام رشته‌ها با کره آغشته شوند. این کار را با حرارت ملایم انجام دهید تا رشته‌ها نسوزند.

پخت رشته کادایف

– رشته‌های کره‌ای شده را به یک قالب مناسب برای فر منتقل کنید و آنها را به صورت یکنواخت در قالب پهن کنید.
– نیمی از پسته‌های خرد شده را روی رشته‌ها بریزید و سپس باقی مانده رشته‌ها را روی پسته‌ها قرار دهید.
– قالب را در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید و به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بپزید تا رشته‌ها طلایی و ترد شوند.

تهیه شربت

– شکر و آب را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا شکر کاملاً حل شود.
– آبلیمو را به شربت اضافه کنید و اجازه دهید چند دقیقه بجوشد تا شربت کمی غلیظ شود.
– در صورت تمایل، گلاب را به شربت اضافه کنید و شربت را از روی حرارت بردارید.

اضافه کردن شربت

– پس از پخت رشته‌ها و طلایی شدن آنها، قالب را از فر خارج کنید.
– شربت گرم را به آرامی و به صورت یکنواخت روی رشته‌های داغ بریزید. دقت کنید که شربت به همه قسمت‌های دسر برسد.
– اجازه دهید دسر کادایف به مدت ۱ تا ۲ ساعت در دمای اتاق بماند تا شربت کاملاً جذب شود.

سرو کردن

– دسر کادایف را به قطعات دلخواه برش بزنید و روی هر قطعه مقداری از پسته‌های خرد شده باقی‌مانده را بپاشید.
– دسر آماده سرو است. می‌توانید آن را با بستنی یا خامه هم سرو کنید.

نوش جان! شما می توانید طعم لذیذ غذاهای ترکیه ای و همچنین دسر های خوشمزه را در رستوران هور تجربه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *