دسر

کونفه، دسر خوشمزه ترکیه

دسر خوشمزه کونفه یکی از دسرهای معروف ترکیه می باشد. این دسر در مراسم مذهبی مثل ماه رمضان و سایر ایام سال همراه سرشیر یا بستنی سنتی، قهوه ترک و چای مورد استفاده قرار می گیرد. در این مقاله می خواهیم شما را با با این دسر محبوب آشنا کنیم.

کونفه چیست؟

کونفه، یک دسر سنتی است که از خمیر رشته ای خیسانده شده در شربت تهیه می شود، از شکر و لایه‌های پنیر یا خامه، پسته و گردو نیز برای لایه های میانی آن استفاده می گردد. این دسر خوشمزه در کشورهای خاورمیانه ای بسیار محبوب است.

انواع خمیر های مورد استفاده در کونفه

  • کونفه خشک: تهیه شده از رشته‌ های نودل باریک و دراز
  • کونفه نرم : تهیه شده از خمیر سمولینا
  • کونفه مخلوط: مخلوطی از خمیرهای خشک و نرم

انواع مختلف کونفه

  • کونفه و کادایف: در ترکیه، به این دسر کونفه گفته می شود و رشته های مویی را تل کادایف می نامند.
  • کنوفه نابلسیه: در شهر نابلس فلسطین تهیه می شود.
  • رشته ختایی: این نوع از کونفه در ایران تهیه می‌شود.

دسر خوشمزه کونفه

طرز تهیه کونفه

برای تهیه دسر خوشمزه کونفه، ابتدا خمیر را در کره یا مارگارین حرارت داده و به آن پنیر اضافه کنید.

در نهایت شربت غلیظ تهیه شده از شکر، زعفران، آب و گلاب را در دقیقه‌ های آخر پخت به آن اضافه کنید.

نکات مهم برای سرو کونفه

  • دسر خوشمزه کونفه پنیری را بیشتر با بستنی و یا سرشیر سرو می کنند.
  • برای طعم بهتر آن می توانید از پودر هل نیز استفاده کنید.
  • پنیری که برای مغز دسر استفاده میشه حتما باید بی نمک باشه!
  • دسر کونفه به دو صورت سرد و گرم سرو می شود.
  • این دسر بهتر است به صورت گرم سرو شود. چراکه با سرد شدن آن، پنیر میانی سفت شده و طعم لذیذ خود را از دست می‌دهد.
  • برای تزیین آن از پودر پسته یا گردو استفاده می شود.

 

 

برای ثبت سفارش و اطلاع از قیمت این دسر خوشمزه به “سایت رستوران هور ” مراجعه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *