طرز تهیه دسر کاتمر چیست؟ دسر کاتمر یک دسر خوشمزه ترکیه ای است که شبیه باقلواست. این دسر خوشمزه با مواد و رسپی های مختلفی پخته می شود و می توان آن را با بستنی سرو کرد.
کاتمر چیست؟
کاتمر یک نوع دسر ترکی می باشد که از خمیر باقلوا تهیه می شود و در کنار یک چای یا قهوه برای عصرانه بسیار مناسب است. برای تهیه این دسر از خمیر باقلوا و یوفکا استفاده می شود. به سرعت برای مهمانی های خود یا خانواده یک دسر خوشمزه درست کنید. روی کاتمر ها با پودر پسته فراوان و خامه و شکر کاور می شود شما می توانید خمیر را به شکل های مختلف برش بزنید و برای صبحانه یا میان وعده نیز این دسر خوشمزه ترکی را تهیه کنید. در ادامه مطلب با طرز تهیه این دسر خوشمزه آشنا خواهیم شد:
این آیتم بینظیر را در بهترین رستوران ارومیه ، رستوران هور میتوانید تجربه کنید!
مواد لازم برای تهیه کاتمر
- خمیر باقلوا ۲ عدد
- شکر ۱ تا ۱.۵ ق غذا خوری
- پودر پسته ۲ ق غذا خوری
- کره آب شده به مقدار لازم
- سر شیر ۱.۵ ق غذا خوری
طرز تهیه دسر کاتمر با خمیر یوفکا و خمیر باقلوا
- ابتدا یک لایه خمیر را بردارید، مقداری کره را ذوب کنید و با کره صورت کامل ورقه اول چرب کنید. سپس لایه بعدی خمیر را روی آن قرار دهید و دیگر نیاز به چرب شدن نیست فقط خوب مرتب کنید تا دو لایه کامل روی هم باشند.
- در ادامه پودر پسته در مرکز خمیر به صورت یک مربع کوچک پخش کنید و روی پودر پسته شکر بریزید و در ادامه سر شیر را روی پسته قرار دهید و تا کنید.
- حالا روی خمیر را با کره خوب چرب کنید و داخل یک ظرف چرب شده قرار دهید و در فر ۱۸۰ درجه قرار دهید تا طلایی شود سپس از فر خارج کرده و روی آن را با پودر پسته و گل محمدی تزئین کنید.
- هر کاتمر را جداگانه در سینیهایی که با کره، چرب کردهاید به مدت ۸ دقیقه در فر از قبل گرم شده بپزید.
کاتمر پنیری چیست؟
کاتمر پنیری یکی از انواع نان های خوشمزه و خوش بافت است که با رسپی های متنوعی درست می شود. برای تهیه آن از پنیر پیتزا در وسط خمیر استفاده می شود. این دسر را به صورت گرم یا سرد می توان سرو کرد.
بهترین کاتمر در ارومیه
شما عزیزان می توانید خوشمزه ترین و لذیذ ترین کاتمر را بدون سفر به ترکیه از منوی رستوران هور انتخاب کنید. کاتمر به دلیل دارا بودن پسته و سایر مواد مغذی یکی از دسرهای مقوی برای افراد است.