بلاگ
طرز تهیه دوروم ترکیه ای
طرز تهیه دوروم ترکیه ای را در این مقاله به طور کامل به شما اموزش می دهیم. این غذا بهترین گزینه برای میهمانی ها و جشن های شماست.
طرز پخت دوروم
در ابتدا برای تهیه این ساندویچ لذیذ باید گوشت را مزه دار کنید گوشت را به تکه های باریک و بلند خرد کنید.
پس از این کار گوشت را درون کاسه ای بریزید و 1 عدد پیاز را خلالی کرده و با کمی فلفل سیاه و روغن زیتون درون کاسه بریزید.
روی ظرف را با سلفون بپوشانید و برای 1 ساعت درون یخچال قرار دهید تا بوی خامی گوشت گرفته شود.
2 عدد پیاز را خلالی و نازک برش دهید تابه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید پس از آنکه روغن داغ شد پیاز را درون ماهیتابه بریزید.
پس از اینکه پیاز نرم و طلایی شد آن را از تابه خارج کرده و فلفل دلمه ای را نگینی خرد کنید و درون همون ماهیتابه تفت دهید.
فلفل دلمه ای را همانند پیاز بعد از تفت از تابه خارج کنید و پس از گذشت 1 ساعت گوشت را از یخچال خارج کنید.
درون تابه ای جداگانه کمی روغن بریزید گوشت را درون تابه ریخته و تفت دهید سپس سیر رنده شده را به گوشت اضافه کنید.
وقتی که گوشت تغییر رنگ داد پیاز و فلفل دلمه تفت خورده را به گوشت اضافه کنید و هم بزنید تا گوشت طعم بگیرد.
برای مزه دار شدن غذا میتوانید نمک ، فلفل سیاه و آویشن را به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید.
در آخرین مرحله از مواد گوشتی روی نان لواش بریزید روی آن گوجه ، خیار شور و کاهو قرار دهید.
سپس روی مواد پنیر ریخته و نان را همانند ساندویچ رول کنید و با سس دلخواهتان سرو نمایید.
نکات مهم در تهیه دوروم ترکیه ای
- در برخی از دستورالعملها دیده میشود که از ترکیب رب گوجه فرنگی، خامه ترش و سس وینگرت یونانی نیز برای مزهدار کردن مرغ استفاده میکنند. اگر دوست دارید میتوانید این مواد را باهم ترکیب کنید و به همراه ادویهجات به مرغ اضافه نمایید تا طعم متفاوتتری داشته باشید.
- استفاده از پنیر پارمزان در تهیه دوروم اختیاری است. اگر دوست ندارید میتوانید آن را حذف کنید یا به جای آن از پنیر فتای خرد شده استفاده کنید.
- اگر دوست دارید غذای رژیمیتری داشته باشید، میتوانید تکههای مرغ را درون سینی فر قرار دهید و گریل کنید.
- در صورت تمایل میتوانید پیاز و فلفل دلمه را به صورت خام درون ساندویچ قرار دهید.
- در تهیه ساندویچ دوروم ترکی از حمص نیز استفاده میشود. ترکها مقداری حمص را بر روی نان پیده میمالند و سپس سبزیجات خردشده مانند کاهو، گوجهفرنگی و … را بر روی آن قرار میدهند و در نهایت تکههای مرغ را درون نان میگذارند و میپیچند. حمص غذایی است که از ترکیب نخود، ارده، سیر و … تهیه میشود.
- اگر به نان پیتا دسترسی ندارید، از نان لواش برای درست کردن ساندویچ استفاده کنید.
- اگر به سیر تازه دسترسی ندارید، پودر سیر را جایگزین آن نمایید.
- ترکها در کنار دوروم سیبزمینی سرخشده نیز قرار میدهند. اگر دوست دارید میتوانید مقداری سیبزمینی سرخ کنید و به همراه ساندویچ میل نمایید.
- پیشنهاد میکنیم مرغ را زودتر مزهدار کنید و به مدت یک شب در یخچال قرار دهید تا طعم مواد را به خوبی بگیرد و خوشمزهتر شود.
امیدوارم طرز تهیه دوروم ترکیه ای برای شما مفید بوده باشد. شما می توانید طعم لذیذ غذاهای ترکی را در رستوران هور، بهترین رستوران ارومیه تجربه کنید.