دانستنی غذای ترک

طرز تهیه دوروم ترکیه ای

طرز تهیه دوروم ترکیه ای

طرز تهیه دوروم ترکیه ای را در این مقاله به طور کامل به شما اموزش می دهیم. این غذا بهترین گزینه برای میهمانی ها و جشن های شماست.

طرز پخت دوروم

در ابتدا برای تهیه این ساندویچ لذیذ باید گوشت را مزه دار کنید گوشت را به تکه های باریک و بلند خرد کنید.

پس از این کار گوشت را درون کاسه ای بریزید و 1 عدد پیاز را خلالی کرده و با کمی فلفل سیاه و روغن زیتون درون کاسه بریزید.

روی ظرف را با سلفون بپوشانید و برای 1 ساعت درون یخچال قرار دهید تا بوی خامی گوشت گرفته شود.

2 عدد پیاز را خلالی و نازک برش دهید تابه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید پس از آنکه روغن داغ شد پیاز را درون ماهیتابه بریزید.

پس از اینکه پیاز نرم و طلایی شد آن را از تابه خارج کرده و فلفل دلمه ای را نگینی خرد کنید و درون همون ماهیتابه تفت دهید.

فلفل دلمه ای را همانند پیاز بعد از تفت از تابه خارج کنید و پس از گذشت 1 ساعت گوشت را از یخچال خارج کنید.

درون تابه ای جداگانه کمی روغن بریزید گوشت را درون تابه ریخته و تفت دهید سپس سیر رنده شده را به گوشت اضافه کنید.

وقتی که گوشت تغییر رنگ داد پیاز و فلفل دلمه تفت خورده را به گوشت اضافه کنید و هم بزنید تا گوشت طعم بگیرد.

برای مزه دار شدن غذا میتوانید نمک ، فلفل سیاه و آویشن را به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید.

در آخرین مرحله از مواد گوشتی روی نان لواش بریزید روی آن گوجه ، خیار شور و کاهو قرار دهید.

سپس روی مواد پنیر ریخته و نان را همانند ساندویچ رول کنید و با سس دلخواهتان سرو نمایید.

 

نکات مهم در تهیه دوروم ترکیه ای

  • در برخی از دستورالعمل‌ها دیده می‎شود که از ترکیب رب گوجه فرنگی، خامه ترش و سس وینگرت یونانی نیز برای مزه‌دار کردن مرغ استفاده می‌کنند. اگر دوست دارید می‌توانید این مواد را باهم ترکیب کنید و به همراه ادویه‌جات به مرغ اضافه نمایید تا طعم متفاوت‌تری داشته باشید.
  • استفاده از پنیر پارمزان در تهیه دوروم اختیاری است. اگر دوست ندارید می‌توانید آن را حذف کنید یا به جای آن از پنیر فتای خرد شده استفاده کنید.
  • اگر دوست دارید غذای رژیمی‌تری داشته باشید، می‌توانید تکه‌های مرغ را درون سینی فر قرار دهید و گریل کنید.
  • در صورت تمایل می‌توانید پیاز و فلفل دلمه‌ را به صورت خام درون ساندویچ قرار دهید.
  • در تهیه ساندویچ دوروم ترکی از حمص نیز استفاده می‌شود. ترک‌ها مقداری حمص را بر روی نان پیده می‌مالند و سپس سبزیجات خردشده مانند کاهو، گوجه‌فرنگی و … را بر روی آن قرار می‌دهند و در نهایت تکه‌های مرغ را درون نان می‌گذارند و می‌پیچند. حمص غذایی است که از ترکیب نخود، ارده، سیر و … تهیه می‌شود.
  • اگر به نان پیتا دسترسی ندارید، از نان لواش برای درست کردن ساندویچ استفاده کنید.
  • اگر به سیر تازه دسترسی ندارید، پودر سیر را جایگزین آن نمایید.
  • تر‌ک‌ها در کنار دوروم سیب‌زمینی سرخ‌شده نیز قرار می‌دهند. اگر دوست دارید می‌توانید مقداری سیب‌زمینی سرخ کنید و به همراه ساندویچ میل نمایید.
  • پیشنهاد می‌کنیم مرغ را زودتر مزه‌دار کنید و به مدت یک شب در یخچال قرار دهید تا طعم مواد را به خوبی بگیرد و خوشمزه‌تر شود.

امیدوارم طرز تهیه دوروم ترکیه ای برای شما مفید بوده باشد. شما می توانید طعم لذیذ غذاهای ترکی را در رستوران هور تجربه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *