بلاگ
طرز تهیه پیده با گوشت چرخ کرده
طرز تهیه پیده با گوشت چرخ کرده را در این مقاله به بهترین حالت ممکن به شما آموزش می دهیم، تا طعم اصیل یک غذای ترکیه ای خوشمزه را در خانه ی خود تجربه کنید. تا آخر مقاله همراه ما باشید.
طرز تهیه پیده ترکیه ای با گوشت چرخ کرده
برای تهیه پیده خوشمزه ابتدا باید خمیر آن را آماده کنید برای درست کردن خمیر آن مراحل زیر را طی کنید تا یک خمیر خانگی بسیار خوشمزه درست کنید.
مواد لازم برای تهیه خمیر پیده
برای تهیه خمیر پیده به مواد اولیه زیر احتیاج دارید، اندازه هر مواد را نیز در کنار آن شرح داده ایم:
- آرد (سه پیمانه)
- خمیر مایه (یک و نیم قاشق غذاخوری)
- نمک (دو قاشق چای خوری)
- شیر ولرم یک پیمانه (در صورت تمایل می توانید از آب ولرم استفاده کنید)
- شکر(یک قاشق چای خوری)
- روغن زیتون یا روغن مایع (دو قاشق غذاخوری)
مراحل تهیه خمیر پیده
- خمیر مایه و شکر را در ظرف با هم مخلوط کنید.
- سپس آب ولرم را اضافه کنید و تا یک دست شدن مواد آن را هم بزنید.
- سپس 10 دقیقه فرصت دهید تا خمیر مایع فعال شود.
- حال آرد را الک کنید و کم کم به مواد اضافه کنید، در کنار آرد نمک را نیز به مواد اضافه کنید.
- روغن مایع یا هر روغن دیگری که مد نظرتان است به مواد اضافه و مخلوط کنید.
- خمیر را ورز دهید، دقت کنید هنگام ورز دادن خمیر نباید به دست بچسبد، همچنین از چنگ زدن خمیر نیز خودداری کنید.
- این خمیر را به مدت دو ساعت در جای گرم نگهداری کنید، بعد از گذشت دو ساعت باید خمیر شما دو برابر شده باشد.
مواد لازم برای تهیه مواد پیده
برای تهیه مواد داخل پیده ابتدا این مواد اولیه را تهیه کنید با مقدار هایی که برای هر کدام مشخص کرده ایم:
- گوشت چرخ کرده مخلوط بدون چربی: 500 گرم
- پودر زیره
- زردچوبه : یک قاشق چای خوری
- پودر گشنیز : یک قاشق چای خوری
- پودر کاری: یک قاشق چای خوری
- رب گوجه فرنگی: دو قاشق غذاخوری
- پیاز: یک عدد(نگینی خورد شود)
- فلفل دلمه ای قرمز یا سبز: یک عدد(نگینی و نازک خورد شود)
- سیر: سه حبه رنده شده
- نمک: دو قاشق چای خوری
- پودر فلفل سیاه: یک قاشق چای خوری
- جعفری تازه: به میزان دلخواه
- گشنیز تازه: به میزان دلخواه
- گوجه فرنگی: دو عدد(نگینی خورد شود)
- پنیز پیترا: به میزان دلخواه
مراحل تهیه مواد با گوشت چرخ کرده
- ابتدا پیاز را تفت دهید تا طلایی شود.
- نمک، ادویه و فلفل را به پیاز اضافه کنید.
- رب را با پیاز و ادویه تفت دهید تا بوی خامی آن از بین برود.
- گوجه فرنگی خورد شده را در این مواد ریخته و تفت دهید.
- فلفل دلمه ای خورد شده را اضافه کنید. می توانید فلفل دلمه ای را در ظرف دیگری کمی تفت داده و بعد به مواد اضافه کنید.
- سیر و گوشت چرخ کرده را داخل مواد ریخته و خوب سرخ کنید.
- در آخر گشنیز و جعفری را ساطوری کرده و به مواد اضافه کنید.
- حدود ده دقیقه مواد را روی شعله کم بگذارید تا خوب تفت داده شوند.
حال که هم خمیر و هم مواد اولیه پیده را تهیه کرده اید، خمیر را از ظرف بیرون آورید، وردنه صاف کنید، مقدار روغن زیتون با تخم مرغ و زعفران با قلم مو روی خمیر بمالید،روی مواد به میزان دلخواه پنیر پیتزا بریزید. پیده ها را به مدت 20 تا 30 دقیقه در فر بگذارید. می توانید برای تزئین پیده از گشنیز یا جعفری ساطوری شده، پودر آویشن یا کنجد استفاده کنید.
اگر می خواهید طعم لذیذ این پیده را در یک رستوران بچشید می توانید به بهترین رستوران ارومیه، یعنی رستوران هور مراجعه کنید.