طرز تهیه چی کوفته استانبولی را در این مقاله به شما به طور کامل آموزش خواهیم داد. این غذای خوشمزه و محبوب را می توانید در بهترین رستوران ارومیه در کنار بقیه غذاهای خوشمزه ی ترکی میل کنید.
مواد لازم برای تهیه چی کوفته
چی کوفته یکی از غذاهای خوشمزهی محلی استان آذربایجان است. این غذا ترکیبی از مواد ساده با طعمی لذیذ است. در زیر مواد لازم و طرز تهیه چی کوفته را برای شما آماده کردهام.
مواد لازم | مقدار مورد نیاز |
بلغور گندم | 1 لیوان |
گوشت چرخکرده | 300 گرم |
پیاز | 2 عدد بزرگ |
سبزیجات (جعفری و گشنیز) | نصف لیوان |
رب گوجهفرنگی | 2 قاشق غذاخوری |
نمک، فلفل، زردچوبه و سایر ادویهها | به میزان لازم |
تخم مرغ | 1 عدد |
روغن | به میزان لازم |
آب | 2 لیوان |
آرد | 2 قاشق غذاخوری (برای بستن مواد) |
مراحل پخت چی کوفته
مراحل تهیه چی کوفته با گوشت به صورت زیر است:
- بلغور گندم را به مدت یک تا دو ساعت در آب ولرم خیس کنید تا نرم شود. سپس آب آن را بگیرید.
- یکی از پیازها را ریز رنده کنید و با گوشت چرخکرده، نمک، فلفل و زردچوبه مخلوط کنید. این مواد را خوب ورز دهید تا یک دست شوند.
- بلغور آبگرفته، سبزیجات خردشده، تخممرغ و کمی آرد را به مخلوط گوشت اضافه کنید. دوباره ورز دهید تا خمیری چسبناک و یکنواخت به دست آید.
- از خمیر به اندازه توپکهای کوچک بردارید و با دست گرد کنید. سپس آنها را کنار بگذارید.
- پیاز دوم را خلالی کنید و در کمی روغن سرخ کنید تا طلایی شود.
- رب گوجهفرنگی را به پیاز داغ اضافه کنید و تفت دهید. سپس آب را به مواد اضافه کنید و اجازه دهید به جوش بیاید.
- کوفتهها را به آرامی در سس در حال جوش قرار دهید. درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید کوفتهها حدود ۳۰-۴۰ دقیقه در حرارت ملایم بپزند.
- پس از پخت، کوفتهها را همراه با نان یا برنج سرو کنید.
مطالعه بیشتر: طرز تهیه پیرزولای مرغ ترکیهای