طرز تهیه پاتلیجان کباب یکی از غذاهای معروف ترکیه می باشد که در منوی رستوران هور قرار دارد این غذا از مخلوط بادمجان با گوشت چرخ کرده تهیه می شود که این غذا به شکل های مختلف تهیه می شود بعضی آن را کباب می کنند و بعضی دیگر همه مواد را میکس و ریز می کنند
همچنین رستوران هور، از دیدگاه مشتریان ” بهترین رستوران ارومیه ” می باشد!
مواد لازم برای پخت پاتلیجان کباب
برای تهیه پاتلیجان کباب، این کباب خوشمزه مواد زیر راتهیه کنید سپس مراحلی را که در ادامه به طور کامل برای پخت آن شرح داده ایم را دنبال کنید تا در آخر خوشمزه ترین کباب را آماده خواهید کرد .مواد لازم و مراحل اجرای آن به شرح زیر است:
مواد لازم:
1. پاتلیجان (بادمجان): 2 عدد
2. گوشت چرخکرده (گوشت گوساله یا مرغ): 300 گرم
3. پیاز: 1 عدد (رنده شده)
4. نمک و فلفل: به میزان لازم
5. زردچوبه: 1 چهارم قاشق چایخوری
6. روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
مراحل پخت پاتلیجان کباب
1. پاتلیجانها را بشویید و انتهای آنها را ببرید.
2. پاتلیجانها را به طولانیترین شکل ممکن ببرید تا به شکل چندنخی شوند.
3. با چند قاشق نمک، پاتلیجانها را درون سینی بگذارید تا اب بدهند. سپس آب را تازه کنید تا نمک از پاتلیجان خارج شود.
4. گوشت چرخکرده را در ظرفی بریزید و پیاز را رنده کنید و به گوشت اضافه کنید.
5. نمک، فلفل و زردچوبه را به مواد اضافه کرده و همه را با هم مخلوط کنید.
6. از مخلوط گوشت و پیاز به اندازهای که بتوانید بر روی پاتلیجانها بپیچید، توپهای کوچک بسازید.
7. هر توپ گوشتی را در انتهای هر پاتلیجان بچسبانید.
8. روغن زیتون را در تابه گرم کنید و پاتلیجانها را در آن سرخ کنید تا از هر دو طرف قهوهای شوند.
9. پاتلیجان کباب آماده است. میتوانید آن را با نان یا رز به همراه سس گندم یا ماست سرو کنید.
بهتر است هنگام سرو، از روی پاتلیجان کباب لیوانی استفاده کنید تا احتمال سرنگونی آنها کاهش یابد.
نکات مهم برای پخت پاتلیجان کباب
در پخت پاتلیجان کباب، توجه به نکات مهم میتواند به بهتر شدن طعم و بافت این غذا کمک کند. در زیر، نکاتی که در پخت پاتلیجان کباب مهم هستند آورده شده است:
– انتخاب پاتلیجان با پوستی صاف و بدون نقاط سیاه یا لکههای زرد اهمیت دارد.- پاتلیجانها را به طولانیترین شکل ممکن ببرید تا به شکل چندنخی شوند.
– میتوانید به مخلوط گوشت چرخکرده پیاز رنده شده یا سیر افزوده و باعث افزایش طعم و مزه غذا شوید.
– پاتلیجانها را قبل از سرخکردن با نمک بپزید تا آب آنها خارج شود. این کار باعث میشود پاتلیجان خوشمزهتر و کمتر آبدار شوند.
– توپهای گوشتی را به اندازهای بسازید که به راحتی در انتهای هر پاتلیجان بچسبند و هنگام سرخکردن از هم نپاشند.
– از روغن زیتون به میزان کافی برای سرخکردن پاتلیجانها استفاده کنید. این باعث میشود غذا خوشمزهتر و نرمتر شود.
– پاتلیجان کباب را از هر دو طرف به مدت مناسب و به میزانی که طعم آن به خوبی حفظ شود، سرخ کنید. نپزیدن زیاد یا زیاد پزیدن ممکن است باعث از دست رفتن ارتباط میان طعم و بافت شود.
– پاتلیجان کباب را با نان یا رز به همراه سس گندم یا ماست سرو کنید. میتوانید از نعناع یا پیاز داغ برای گارنیش استفاده کنید.
با رعایت این نکات، میتوانید پاتلیجان کباب لذتبخش و خوشمزهای درست کنید.