دانستنی غذای ترک

طرز تهیه ایزگارا بالیک به روش ترکیه ای

طرز تهیه ایزگارا بالیک

طرز تهیه ایزگارا بالیک را به زبان ساده و بسیار راحت در این مقاله به شما آموزش خواهیم داد می توانید به راحتی این غذا ترکیه ای را بدون سفر به کشور ترکیه امتحان کنید.

روش پخت ایزگارا بالیک

این غذا یکی از غذاهای قدیمی و خوشمزه ترکیه می باشد، برای تهیه این غذای خوشمزه ماهی های مختلفی می توانید استفاده کنید برای نمونه ماهی های ماکرل یا پالاموت، ماهی رنگ آبی یا لوفر، اردک ماهی، ماهی کولی و ماهی سیم یا چوپرا می تواند گزینه خوبی باشند.

مواد لازم برای پخت ایزگارا بالیک

  • ماهی چوپرا، قزل یا کپور ۲ عدد متوسط
  • آب لیمو ترش تازه ۲ قاشق غذا خوری
  • پیاز حلقه شده ۱ عدد
  • رنده پوست لیمو ترش ۱ قاشق چای خوری
  • لیمو ترش حلقه شده ۱ عدد
  • رزماری چند برگ
  • سیر ۴ حبه
  • نمک و فلفل سیاه
  • تخم گشنیز و پوره فلفل
  • زردچوبه و پاپریکا
  • سبزیجات معطر خشک

شاید برای شما جالب باشد: معرفی غذاهای لقمه ای ترکیه

مراحل پخت ایزگارا بالیک

مرحله اول: ابتدا ماهی مورد نظر خود را تمیز کرده و با آب سرد بشویید، سپس ماهی را با نمک زیاد و آب لیموی تازه و فلفل سیاه طعم دهید و برای یک ساعت بگذارید داخل یخچال استراحت کند تا مزه ها کامل جذب ماهی شوند.

مرحله دوم: برای تهیه مواد داخل شکم ماهی تمامی ادویه هاو سبزی های معطر را در درون با روغن ترکیب کنید، سپس سیر را به ان اضافه کنید. این مواد را در داخل شکم ماهی قرار دهیدو همچنین روی ماهی نیز از این مواد بزنید.

مرحله سوم: با یک چاقوی تیز به حالت کج روی پوست ماهی میزنیم و پیاز را به صورت حلقه ای برش می دهیم .

مرحله چهارم: لیمو ترش را نیز به حالت حلقه ای خرد می کنیم و روی پیازها قرار می دهیم. بعد ماهی را روی پیاز و لیمو می گذاریم. روی ماهی ها چند برگه رزماری قرار می دهیم و درون فر قرار می دهیم تا در درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد در زمان ۶۰ دقیقه پخته شود.

برای تجربه این غذا و غذاهای ترکی دیگر اگر به شهر زیبای ارومیه سفر کردید رستوران هور فراموش نشود.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *