دانستنی غذای ترک

طرز تهیه بلغور پلو ترکیه ای خوشمزه

طرز تهیه بلغور پلو ترکیه ای

طرز تهیه بلغور پلو ترکیه ای خوشمزه را در این مقاله به طور کامل به شما آموزش می دهیم پس تا ادامه مقاله همراه ما باشید.

روش پخت بلغور پلو ترکیه ای

بلغور پلو یک غذای خوشمزه و سنتی ایرانی است که معمولاً با گوشت یا مرغ تهیه می‌شود. البته می‌توانید بلغور پلو را به صورت گیاهی نیز تهیه کنید. در زیر دستور تهیه بلغور پلو را برای چهار نفر آورده‌ام:

مواد لازم:
– بلغور: ۲ پیمانه
– گوشت چرخ کرده یا مرغ: ۲۵۰ گرم
– پیاز: ۲ عدد متوسط
– رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
– زعفران: یک قاشق غذاخوری (به مقدار لازم)
– نمک، فلفل، زرشک، روغن مایع

طرز تهیه:
۱. ابتدا بلغور را در آب سرد بشویید و به مدت نیم ساعت خیسانده و سپس آب آن را ریخته و کمی آب داغ بریزید تا گلوله‌های بلغور نرم شوند.
۲. پیاز را رنده کرده و در روغن تفت دهید تا طلایی شود، سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تا زمانی که اب گوشت خشک شود بپزید.
۳. به مواد تفت داده شده رب گوجه‌فرنگی، نمک و فلفل اضافه کرده و همه را با هم مخلوط کنید.
۴. بلغور خیس‌شده را به مواد فوق اضافه کرده و باز هم همه مواد را با هم مخلوط کنید.
۵. زعفران را در یک کاسه کوچک با کمی آب گرم حل کرده و روی بلغور بریزید. سپس زرشک خیس‌شده را روی بلغور بریزید.
۶. پایینی قابلمه را با کاغذ آشپزی پوشانده و مخلوط بلغور و گوشت را روی آن بریزید. قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید تا پخته شود.
۷. بعد از پختن، بلغور پلو را با یک دستمال تمیز پوشانده و برای چند دقیقه در دمای کم خاموش کنید تا بخار درون آن تراکم یابد.
۸. سپس بلغور پلو را به سروینگ پذیرایی کنید و با نون و مخلفات مورد علاقه همراه سرو کنید.

حالا آماده‌اید بلغور پلو خود را لذت ببرید! برای چشیدن طعم غذاهای ترکیه ای می توانید به بهترین رستوران ارومیه یعنی هور سر بزنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *